Juventus - Sampdoria + végeredmény + video

 A forduló egyik nagy győztese lehet A Juve, amennyiben az esti derby kedvezően alakul számukra. Egyébként is sokat nyerhetnek a Zebrák e körrel, hiszen mindenképpen hozniuk kellene a 3 pontot Del Pieróéknak feledtetve a közelmúlt rosszabb eredményeit.

Erre elvileg, helyezését tekintve, ideális ellenfél lehetne a Sampdoria, de Cassanóék pont az utóbbi időben kezdik megrázni magukat, olyannyira, hogy ezt megelőző három mérkőzésükön veretlenek maradtak, s most nagyon fogadkoznak a genovaiak, hogy bebizonyítják, ez alkalommal magukhoz tértük nem lesz szalmaláng életű, elindulnak fölfelé a tabellán.

Mindenesetre a vendégek idegenbeli mérlege nem ezt vetíti előre és, hogy a Zebrák motiváltságát is kicsit jobban megértsük, arra példa lehet Alessio Secco nyilatkozata, aki egyenesen a Scudetto megszerzését tette függővé e találkozótól, mint mondta, ma délután a Juve egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy hibázzon.

Hiányzók, visszatérők:

A hazaiaknál hosszú a sor, hiszen Jonathan Zebina, Jorge Andrade, Dario Knezevic, Hasan Salihamidzic, Cristiano Zanetti, Paolo De Ceglie és Mohammed Sissoko is sérüléssel bajlódik, míg Iaquinta eltiltását tölti. Jó hír azonban a juventinóknak, hogy Chiellini a hétközi edzőmeccsen már játszott és készen áll a visszatérésre.

Accardi, Raggi, Campagnaro, Kristic és Delvecchio bajlódik sérüléssel vendégoldalon.

Várható kezdőcsapatok:

Juventus: Buffon - Grygera, Chiellini, Mellberg, Molinaro - Camoranesi, Tiago, Poulsen, Nedved- Del Piero, Amauri

Sampdoria: Castellazzi - Stankevicius, Gastaldello, Lucchini - Padalino, Ziegler, Palombo, Franceschini, Pieri - Cassano, Pazzini

Kezdés: 15.00 (Sport1)

online streamhez link itt talalálható

*Update--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Juventus - Sampdoria 1-1

G.: Amauri 62., illetve Pazzini 10.

A Juve elsősorban impotens támadójátékának a balszerencsének köszönheti, hogy ismét elhullajtott két értékes pontot egy bajnokesélyes számára "kötelezően hozandó" mérkőzésen, hiszen Del Pieróék 3 alkalommal is a kapufát találták el, kétszer Nedved, egyszer pedig Del Piero révén. A Zebrák ezzel azt hiszem végleg elbúcsúzhatnak a Scudettótól és talán nem lenne az sem nagy hiba, ha már elkezdenék keresni Ranieri utódját, mert ez a teljesítmény több, mint kínos egy ilyen kerettel rendelkező csapattól.

Címkék: juventus serie a sampdoria juventus sampdoria 

A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr75944103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2009.02.15. 12:22:19

Győzni kell! Remélem Camoranesi visszatérése lendületet ad a csapatnak és nem lesz probléma a 3 pont megszerzésével! Este pedig teljes mellszélességgel a Milan mellett állok, mint a pontok miatt, mint pedig az Inter iránt érzett "szimpátiám" miatt! FORZA JUVE!!!

Calogero 2009.02.15. 13:45:10

Ja, meg talán Tiago is villan majd. Mielőtt lesérült, egész jól ment neki, lassan felépül minden sérültetek, már csak formába kell újra lendülniük

Unimuck 2009.02.16. 12:48:53

Hát ez nem jött össze, Sanyi mekkora két kapufás szabadot lőtt?!... És nem ment be, még volt kapufa... Lassan szertefoszlanak az álmok... Inter úgy nyert, ahogy az Inter névhez illik mostanában.

Unimuck 2009.02.16. 12:52:07

Vérzett a Samp háta, de ez mit se ér, hisz csak egy pontot osztanak így is...

Calogero 2009.02.16. 16:15:47

"Inter úgy nyert, ahogy az Inter névhez illik mostanában" - csak nem dejavúd van? :-D a régi szép idők, amikor ilyan meccseket még hozni tudott a Juve. Del Piero szabadrúgása tényleg nagyon durva volt, majd Milan-Juvén megnézzük a három nagy szabadrúgásbajnok párbaját