Beckham mégis marad Milánóban

 Bár biztosan tartogat még újdonságokat e téma, de, mint már korábban is utaltam rá a futballista ügyében "nem várt" fordulat következett be, olaszországi források szerint a játékos ügyvédei megegyeztek a Los Angeles Galaxy képviselőivel és Beckham úgy tűnik március 9-e után is marad az Észak-olasz klub alkalmazásában. Az angolnak állítólag mostmár csak a vörös-feketékkel kell egyezségre jutnia jövőbeni szerződése ügyében, de nem hinném, hogy ez különösebb problémát fog jelenteni a feleknek.

folytatás=>

A középpályás még a derby előtt állt újságírók elé, beszélve jövőbeni terveiről, s akkor hangsúlyozta, nem tudja elképzelni, hogy visszatér még az MLS-be, hiszen néhány olasz bajnoki találkozó elég volt arra, hogy meggyőzze, továbbra is a legmagasabb szinten akar játszani, s erre Milánónál ideálisabb helyet keresve sem találhatna.

A Diavolók tegnapi kudarcát nézve rá is fér a csapatra az erősítés, s, habár a Scudetto megszerzésének már búcsút mondhatnak, de egy UEFA kupa győzelemmel és egy bajnoki második helyezéssel még sokat javíthatnának kissé csalódást keltő szezonjukon.

S, ha már a játékosnál tartunk, jó hír a milanisták számára, hogy Beckham tegnapi sérülése nem tűnik komolynak, így Ancelotti biztosan számíthat majd a játékosra a Bréma elleni hétközi összecsapáson.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr64946792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.