Az 5 legjobb dal Olaszország ultráitól

 Úgy tűnik a délelőtti poszt után ma már végképp benn ragadtam Italia ultráinak világában, ami tulajdonképpen többórás videónézegetést jelent, s ha már így adódott gondoltam miért ne születhetne egy újabb írás e témáról, melyben összeszedtem az 5 kedvenc dalomat Olaszország legkülönbözőbb táboraitól. Van itt a Serie C-s Cavesétől, a másodosztályú Barin át Rómáig minden, néhány egészen kurva jó énekkel.

Az első máris a Cavesétől, illetve annak táborától származik, szeretném azért, ha itthon is ilyen hangulat lenne egy NB III-as meccsen.

A második dal egy nagy kedvencem a Pisa ultráitól, á la lambada;

Majd jöjjenek a Bari hívei harmadikként rövid dalukkal;

12 ezer Catania ultra lepte el Rómát 2006-ban, s már ez akkora teljesítmény, hogy csak ezért simán beraknám ide őket, de ráadásul még a dallamaik is nagyon ütősek főleg a vége 2:20-tól

Az utolsó dalt nem feltétlenül a futballpályák ihlették, de attól még a legnagyobb;

Avanti ragazzi!



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr75954894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.