UEFA Kupa nyolcaddöntő : Udinese - Zenit Szentpétervár 2-0 /videóval frissítve/

 Az egyetlen nemzetközi porondon állva maradt olasz klub sikeréért izgulhatunk ma este Udinében, ahová nem kisebb ellenfél látogat, mint az UEFA kupa címvédője. Huszti vendég oldalon való szereplése ellenére (ami egyenlőre még erősen kétséges), azért remélhetőleg sikerül majd legalább egy minimális előny kivívása a "kis zebráknak", kiknek mestere ígérte, hogy nem esnek a korábban már ez okból számtalanszor megdorgált olasz klubok hibájába és legjobb összeállításukban igyekeznek majd felülkerekedni orosz ellenfelükön. Szükség is lenne egy kis sikerélményre a BL kudarcok után, reméljük ezúttal a jobbik arcukat mutatva sikerül valami emlékezeteset produkálniuk a bianconeróknak, az erőviszonyokat tekintve nem lesz könnyű dolguk.

Várható kezdőcsapatok:

Udinese: Handanovic - Zapata, Coda, Domizzi, Pasquale - Inler, D1Agostino, Asamoah - Di Natle, Quagliarella, Pepe

Zenit: Malafeev - Anyukov, Shirokov, Krizanac, Sirl - Huszti, Semshov, Tymoschuk, Zyrianov, Danny - Progrebnyak

Kezdés: 20.45, Stadio Friuli, Udine                           közvetítés: link link1

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egy kifejezetten jó iramú, hatalmas csatát hozó mérkőzésen, kiegyenlített játékot követően, az Udinese, fantasztikus hajrájának köszönhetően, két gólos előnnyel várhatja a visszavágót a címvédő Zenit ellen. Nem lesz könnyű a visszavágó, de nagyon jó esélyekkel vág neki a hosszú túrának a bravúrt kivívó Észak-olasz együttes.

Végeredmény:

Udinese - Zenit 2-0 (0-0)

G.: Quagliarella 85., Di Natale 92.- tizenegyesből



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr9998493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.12. 22:38:43

Wuhuhú, az utsó öt percben berámolt kettőt az Udine a címvédőnek. Természetesen Di Natale és Quagliarella góljaival! Na ez legalább valami!

Calogero 2009.03.13. 01:03:44

@popp: hát igen, van minek örülni legalább. Remélem igazad lesz majd és nem olyan rossz a helyzet,mint amilyennek látszik, én sem érzem akkorának a bajt, mint mondjuk tavaly gondoltam, csak azért mellbevágott nagyon, hogy senkinek sem sikerült továbbmenni a hármas küzdelemben.. Na majd az Udinese kárpótol mindenkit egy UEFA diadallal! :-)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.03.13. 08:16:10

Az utolsó 20 percet néztem meg, azalatt volt egy zseniális Di Natale megmozdulás: felörgette magának és fordulatból kapásból rá, nem középre. Gyönyör volt.
Huszti neve, a Gazzetta krónikájában egyetlen akció kapcsán sem szerepel.:((

ulver 2009.03.13. 09:44:04

A nyolcvanegyedik percnél néztem rá az uefa.com-ra, mi a helyzet. 0-0. Mondom jó, akkor ennyi, erre az utolsó 5 percben rámoltak kettőt. Rúgott már idén bárki gólt az Udinese-ben Quagliarellán és Di Natale-n kívül? :-)

Udinese-Marseille döntőt kárpótlásul !!!

Calogero 2009.03.13. 10:46:33

De szép lenne az a Marseille -Udinese, én mondjuk az elejétől egy Marseille - Napolit szerettem volna,de sajnos a Napolinak túl nagy falat volt a Benfica
@mbemba: hát még biztos szoknia kell egy ideig a környezetváltozást, azért ez nem olyan, mintha Németországból mondjuk Hollandiába igazolt volna :-)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.13. 12:04:17

@ulver: Floro Flores és Simone Pepe is beköszönt már, mellesleg az első gól is Pepe érdeme.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.03.13. 12:48:25

@Calogero: Az első meccsét megnéztem. Hóban a Stuttgart ellen és baromi jó volt. Ha jól tudom a meccs játékosa lett.
Persze, nem aggódom érte. Jó nagyon!

ulver 2009.03.19. 09:53:34

@Calogero:

A Marseille megcsinálta, bár elég szarok voltak, de az eredmény a lényeg. Jöhet az Udinese este.

Calogero 2009.03.19. 23:52:36

@ulver: kis szerencsével meg lesz az az álomdöntő!