Serie A 28. forduló : Cagliari - Genoa 0-1

 Három ponttal távozhatott a Genoa Szardíniából, miután a hajrában szerzett Oliveira fejesgóllal 1-0-ra legyőzte a Cagliari csapatát. Nagyban segítette mindezt Cossu 38.percben begyűjtött "kissé" szigorúnak tűnő piros lapja (második sárga után), melynek következtében több, mint egy félidőt emberelőnyben játszhattak a vendégek. Ennek ellenére nem sikerült átütő fölénybe kerülniük, de végül egy szép fejesgóllal megszerezték a győzelmet a hazaiak ellen, akik talán egy döntetlent azért megérdemeltek volna.

Végeredmény:

Cagliari–Genoa 0–1 (0-0)

G.: Oliveira 85.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az utóbbi öt meccséből mindössze egyet megnyerő, de ennek ellenére még mindig a negyedik helyért kűzdő Genoa szardíniai vendégszereplésével kezdődik a Campionato 28. fordulója, szombaton 18 órakor. Nincsenek könnyű helyzetben a vendégek és ezt nem csak a közelmúlt szerényebb mérlege mondatja velem, hanem védelmük két oszlopos tagja is kénytelen kihagyni a mai összecsapást; sem Ferrari, sem Biava nem lesz majd a griffónék keretében sem eltiltás miatt. Ennek ellenére Gasperini nem borúlátó, mint mondta; "való igaz, hogy hiányozni fog e két játékos a védelemből, de ez csak új lehetőségeket nyit fiatal és tehetséges fiataljaink számára, hogy bizonyítsák rátermettségüket." Hát alaposan összeszedhetik magukat e fiatalok, hiszen ráadásul nem csak e két játékos pótlását lesznek kénytelenek megoldani, köszönhetően Thiago Mottának, aki szintén kipontozódott az Inter elleni mérkőzés során, így hát borítékolható; nem lesz könnyű dolga a genovai együttesnek.

Már csak azért sem, mert nem is akárkivel néznek szembe mai napon, a Cagliari idei teljesítményével minden várakozást felülmúlt, nem is csoda, hogy a szárdoknál remeklő Aqufrescában az Inter megoldódni látja jövőbeni csatárgondjait. Allegri ráadásul majd teljes keretből válogathat, nem lenne hát meglepő, ha ezúttal is valami váratlan eredményt produkálnának Szardínia kedvencei.

Várható kezdőcsapatok:

Cagliari: Marchetti - Matheu, Lopez, Canini, Agostini - Fini, Conti, Biondini - Cossu - Jeda, Acquafresca

Genoa: Rubinho - Papastathopoulos, Bocchetti, Criscito - Rossi, Milanetto, Juric, Modesto - Jankovic, Sculli, Milito

Kezdés: 18.00, Stadio Sant'Elia, Cagliari             Közvetítés: Sport2

az őszi találkozó összefoglalója;



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr701002063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.