Ibra a Barcában folytatja?

  Ibrahimovic állítólag kész elhagyni nyáron az Inter csapatát, hogy a Barcelónában folytathassa pályafutását. Ügynöke szerint a csatár a Manchester elleni újabb korai kupabúcsú után sokallt be, megelégelvén a klub impotens nemzetközi szereplését, mely vélhetően azért ily fájó a csatár számára, mert ilyen európai produkció mellett aligha fogják egyhamar az aranylabda átvételére felkérni, ráadásul azért az gyanítható, hogy egy ilyen kvalitású sztár nem feltétlenül Reggina elleni hétvégi győzelmekről, hanem BL döntőkben aratott nagyszerű diadalokról álmodva képzeli el pályafutását.

Lássuk be azért van némi igaza a svédnek klubja közelmúltbeli európai kupaszereplését vizsgálva, bár azért azt szívem szerint halkan a fülébe üvölteném, hogy semmivel nem emelkedett ki e nem túl épületes statisztikát produkáló együttese többi tagjai közül. Sőt, ha kifejezetten aljas hangulatomban lennék, még talán azzal is előhozakodnék, hogy ez bizony leginkább személyes kudarcának köszönhető, hiszen ki mástól várná el az ember, hogy csapatát a hátán vigye egészen a BL döntőig, ha nem a magát egyébként a világ legjobbjának tartó szupersztártól.

De alapvetően ritkán vagyok ilyen hangulatomban szóval csendben elismerem kivételes képességeit és egyben remélem nem fájdítja majd a Calcio híveit azzal, hogy elhagyja a Campionatót, mert kifejezetten nehezen lehetne csak pótolni a távozása után hátrahagyott jó két méternyi űrt.

Úgy tűnik Mourinhót azonban nem mondhatni, hogy kifejezetten lázba hozta volna e hír, ő már nagyban tervezi a nyári giga bevásárlást, ami úgy tűnik ezúttal végre nem is holmi 100 Ft-os boltban tett csendben a szomszédok elől elbújós, gyorsan lezavart hiánypótlás lesz, hanem Moratti papa 100 millió eurós szuperpénztárcájával tett húspiaci kínálkodás.

Egy kis érdekességképpen íme a portugál nagy titkosan összeírt shopping listje, rajta igen ígéretes nevekkel;



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr241009611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.18. 15:54:03

Hát ja, Manchesterben például kihagyott egy olyan ziccert, amilyet a Serie A-ban sohasem. Mindig büdös egy kicsit, ha egy játékos a gyenge nemzetközi szereplésre hivatkozik a váltás előtt, mert abban azért nyakig benne van ő is.

ulver 2009.03.19. 09:51:02

Igen, a helyében vigyáznék az ilyen kijelentésekkel, mert könnyen járhat az ember úgy, mint monjuk Sevcsenkó, aki visszakullogott oda, ahonnan elment. Mondjuk Drogbával is ez a helyzet (szerintem ő már túl van a csúcson, lehet, hogy van még pár jó éve, de nem hosszú távú megoldás). Mindenesetre izgi lesz az átigazolási szezon.