Ibrahimovic vagy Agüero? Te kit választanál?

 Mozgalmas nyara lesz úgy tűnik az intersitáknak, körülbelül egy héttel ezelőtt felröppent ugye a hír José Mourinho 100 millió eurós nyári átigazolási keretéről, majd néhány napra rá Ibrahimovic kezdte pedzegetni idény végén való távozásának szándékát, s úgy tűnik ebbéli óhaja olyannyira megértő fülekre talált, hogy Massimo Moratti, a nerazzurri elnöke máris tárgyalásokat kezdett a svéd csatár jövőbeni pótlásának ügyében.

És itt jön képbe akkor Agüero szerepe, akivel a milánóiak már jó ideje kacérkodtak, de kapcsolatuk mindeddig megmaradt az udvarlás szintjén, köszönhetően elsősorban az argentín csatárzseni pokolian magasra tett kivásárlási árának, melyet 60 millió euróban határozott meg az Atletico nem éppen szívbajos elnöke. Viszont osztottak-szoroztak az Inter háza táján és úgy számoltak, hogy az összeg korántsem tűnik olyan abszurdnak, amennyiben Ibrahimovic távozása révén 100 millió euró körüli pénzt tudnának bezsebelni, ami ugyan szintén meghökkentően soknak tűnik, de ismerve a svéd csatár kvalitásait és az érdeklődő Barcelona anyagi lehetőségeit, elképzelhető, hogy létrejöhet az üzlet ilyen magasságokban is.

Mindezen számolgatást követően pedig, hogy a hír ne csak kacsaként röppenjen a köztudatba, a Corriere dello Sport értesülései szerint Sergio Agüero ügynöke ma délelőtt Milánóban landolt, hogy tárgyalásokat folytasson az Inter elnökével a játékos átigazolása ügyében.

Kérdés már csak mindössze egy marad, mit szólnának ehhez a forgatókönyvhöz az Inter szurkolói?

Szeretnék, ha maradna a svéd csatár és semmiféle üzletről nem akarnak hallani?

Vagy esetleg az jobban tetszene, ha maradna is Zlatan és Aguero is érkezne és ez jelentené az Inter összes nyári igazolását?

Vagy jöjjön a harmadik forgatókönyv, mely szerint a svéd támadó távozzon ugyan, de ne Agueróval, hanem valaki mással helyettesítsék?

Vagy úgy jó az egész, ahogyan azt Morattiék megálmodták, tehát menjen Ibrahimovic és jöjjön helyette az Atletico fiatal csillaga?

A kérdés adott, jöjjön hát a szavazás, s alatta egy-egy videó a két játékos eddigi legszebb pillanatairól;



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr51025004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mkmax 2009.03.25. 16:48:43

Ibra, elsősorban azért, mert róla én írta a sztárportrét a Focivilágba:

Ibrahimovic, a kiállhatatlan labdazsonglőr
www.origo.hu/sport/focivilag/20070624ibrahimovic.html

Agüeróról pedig Harmos szerkesztőkollégám:

Agüero lehet Maradona igazi utódja
www.origo.hu/sport/focivilag/20080527-sztarportre-sergio-aguero.html

Egyébként azon kívül, hogy mindketten csatárok és gólokat rúgnak, nehéz bármiben összehasonlítani őket. Ez az egyetlen mérce, a gólok száma.

Asidotus 2009.03.25. 17:12:07

Ahogy elnézegetem a két csapat meccseit,nekem az a véleményem, hogy ketten együtt nagy páros lennének. Az Inter Manchester elleni meccsét nézve (az angliait) nekem bántó volt, hogy a Zlatannak nem volt hozzá mérhető szintű társa elől. Számtalan labdát kapott, szerzett és tett tovább, amit Balotelli, Adriano meg a többiek elbaltáztak. Egy jó formában lévő Agüeróval kiverhették volna a MU-t de legalábbis sokkal nagyobb erőfeszítésre késztethették volna őket. (Ami a Vörös Ördögök azt követő két meccsét (a Liverpool és a Fulham elleni vereségek) nézve nem biztos, hogy bennük volt.)

Asidotus 2009.03.25. 17:13:48

Mindazonáltal, ha a két csatár cseréje lezajlana, és a 40 milliós különbözetet sikerülne értelmesen elkölteni, akkor lehet, hogy az Inter jobban jönne ki (nobdjuk egy Adebayor a fiatal argentin mellé)

Fejlődő Szervezet 2009.03.25. 17:23:33

Én úgy tudom, hogy Jose is, meg Ibra is megy.

Calogero 2009.03.25. 17:57:45

@Fejlődő Szervezet: nem hiszem, hogy José odébbállna, amíg nem teljesítette a kitűzött céljait, nem igazán vallana rá, hogy leszerepelve vegye a sátorfáját (már amennyiben a Scudetto leszereplésnek minősül)

szmrmszrzt 2009.03.25. 18:51:28

hmmm...a második videón az szerepel amiért az atletico megvette. mind independiete gól.:)
www.youtube.com/watch?v=YEnjOnby5eM&feature=related