Milito : lezárt üzlet?

 A 24oredisport.com értesülései szerint az argentín csatár jövőjét illető találgatások már nem tekinthetők másnak, mint időpocsékolásnak, ugyanis Milito ügyében már majd egy hónapja egyezségre jutott egymással a Genoa és az Inter csapata. A felek állítólag megállapodtak a leglényegesebben, a griffónék nyáron hajlandók elengedni gólzsákjukat, aki 4 éves szerződést ír majd alá évi 3,5 millió eurót bezsebelve. Az árban azonban még állítólag nem egyeztek meg a felek, mely nagysága nagyban függ majd a Genoa által elért év végi helyezéstől, illetve az üzletbe bevonni kívánt játékosok szándékaitól.

A csere transzfer kapcsán érintett játékosok listáján a jól értesültek Cruz, Suazo és Jimenez nevét vélték felfedezni, illetve szóba került még az Aquafresca tulajdonjogán való osztozás lehetősége is, de erről Mourinho állítólag hallani sem akart, így úgy tűnik a jelenleg Szardíniában bizonyító tehetség az érdeklődő klubok nagy száma ellenére is érinthetetlen.

Kérdés azonban, legalábbis számomra, hogy az Inter mihez kezd majd ennyi támadóval a következő idényben, hiszen, ha megnézzük keretüket, láthatjuk, hogy pillanatnyilag is 6 csatár versenyez a csapatba kerülésért, plusz jövőre visszatér szardíniai számüzetéséből Aquafresca, portugáliából Suazo, illetve Londonból Quaresma, ráadásul állítólag Moratti jelenleg is minden erejével Agüerót és Rossit próbálja Milánóba édesgetni és ehhez jönne még pluszba Milito szerződtetése is. Nyílvánvaló ugyan, hogy néhányan távoznak is majd a csapatból (Cruz, Crespo, Suazo), de azt azért nem hinném, hogy a nerazzurri megválna 6-7 támadójától, így viszont, ha sikerülne minden nyári igazolásuk, szeptembertől egészen elképesztő mennyiségű és minőségű csatárral rendelkeznének..



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr71036890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2009.03.31. 14:12:03

Milito szerintem nem lesz csodacsatár. Jó játékos, jó gólérzékenységgel. Nem érdemli meg, hogy az internél csere padozzon, márpedig ennyi ha csak 4 csatár is marad ott akkor nem lehet kezdő. Agüro szerintem jobb;)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.31. 14:27:44

Szerintem is hülyeség ez Milito részéről, főleg , hogy talán a Genoával is kipróbálhatná magát a Bl-ben.