Mourinho újra kioszt mindenkit

 Tegnap a Chiambretti Night Show vendége volt José Mourinho és végül egy igazi kihagyhatatlan, a portugált oly jellemző beszélgetés kerekedett ki a műsorból. Érintettek szinte minden fontos kérdést Mourinho eddigi karrierje, illetve jelenlegi csapata, valamint annak ellenfelei kapcsán, s a tréner természetesen ezúttal sem fogta vissza magát, kapott itt hideget-meleget a Milántól kezdve a Juventuson át mindenki, íme néhány apróbb idézet;

Az edző szavai a Juventus mesterének korábbi piszkálódására, miszerint a portugált azért szerződtették, hogy BL-t nyerjen a kék-feketékkel, ehhez képest, már a negyeddöntőket sem érte meg csapatával...

"Ranieri azt mondta azért hívtak engem az Interhez, hogy megnyerjem a Bajnokok Ligáját? Anno azért hívtak a Chelseahez, hogy 50 év után bajnokságot nyerjek velük." - célozva ezzel arra, hogy előtte jó pár évig Ranieri foglalta el a kékek kispadját átütőbb sikerek nélkül.

Néhány szó Manciniről is esett természetesen. A portugál a kettejük közti különbséget eképpen foglalta össze;

"Nem érzem Roberto szellemének kísértését a BL búcsú után. A különbség e téren kettőnk között az, hogy ő a kiesést követően kijelentette, hogy ezek lesznek a búcsú miatt utolsó napjai a csapatnál, én pedig összehívtam egy meetinget másnap, hogy közöljem a játékosokkal miket akarok velük megnyerni jövőre."

Majd a következő kérdésre, hogy mi változott Appianóban (az Inter edzőközpontja) érkeztével, a következőt válaszolta viccesen;

"Amikor ide érkeztem, a mostani irodám még egyáltalán nem létezett, aki engem követ majd, azt egy szép, nagy tágas dolgozószoba fogadja."

Majd legvégül még egy kérdés Ibrahimovic jövőjét illetően, melyre válaszul a portugál a következőt felelte;

"Szerintem Zlatan jövőre is a kék-fekete mezt fogja viselni, bár Moggi azt nyilatkozta a játékos nem fog maradni, hiszen az Internél esélye sincs Bajnokok Ligáját és Aranylabdát nyerni. Nem tudom így mire számítsunk, Moggi nyílván sokkal jobban ismeri Ibrát és az olasz labdarúgást is..."

Ajánlom hát mindenkinek a műsor megnézését, egy minimál olasz tudással már könnyen élvezhető mindez, íme a néhány képsor a teljesség igénye nélkül, jó szórakozást hozzá.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr621041640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.