Adriano nyomában : Ezúttal Zalayeta oldott kereket

 Úgy tűnik új hagyományt teremtett Adriano Olaszországban elsősorban a Dél-amerikai játékosok körében, ezúttal ugyanis Marcelo Zalayeta nyomait nyelte el a föld, az uruguayi csatár immáron két napja fogta magát és se szó, se beszéd eltűnt a Napoli vezetőinek szeme elől. A csatár kihagyta csapata tegnapi és tegnapelőtti edzését is és Donadoniék hiába próbáltak legalább telefonon beszélni vele, a támadó mobilján keresztül is elérhetetlennek bizonyult. Végül aztán tegnap este az uruguayi hallatott magáról, s kapcsolatba lépett Pierpaolo Marinóval, a Napoli igazgatójával, akinek elmondta; személyes problémái miatt maradt távol az edzésektől, s egyenlőre ne is várják visszatértét a csapathoz, nem akar ugyanis a labdarúgással foglalkozni, amíg nem rendezi el megoldásra váró ügyeit.

Roberto Donadoni persze máris reagált a történtekre és kijelentette, őt különösebben innentől nem érdekli, hogy az Inter elleni mérkőzés hőse pontosan mikor hajlandó újra edzésbe állni, egy biztos; idén már nem viseli magán az Azzurri mezét.

Rövid időn belül tehát immáron a második hasonló amolyan brazilos problémamegoldás sújtja a Serie A különböző klubjait, bár a személyes problémákra való hivatkozás még mindig sokkal inkább megérthető indok (bár  az Adriano utóbbi napjairól készült fényképek alapján nála ez az ok azt hiszem új értelmezést nyert), mint amikor anno Edmundo tűnt el Firenzéből, majd hosszas keresgélés után miután rátaláltak a Copacabanán miközben a barátaival focizott, csak annyit mondott; nem akarok visszamenni Firenzébe, unom azt a várost, ott minden olyan régi és romos...

S, ha már szóba került az Inter korábbi csillagának, Adrianónak a neve, a csatár immáron hivatalosan is csatlakozott korábbi klubjához, így 2001 után újra a Flamengo csatáraként kergetheti őrületbe az ellenfél kapusait, illetve csapata edzőit és klubvezetőit.

 

*forrás:goal.it    kép:lastampa.it



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr951107512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.