Flickék már a múlt, most az Angelini család bukkant fel a Roma megmentőjeként

 Miután a napokban nem csak Rosella Sensi, hanem maga a Flick család feje is tagadta a klub jövőjéről folyó tárgyalásokat, új befektetőjelölt bukkant fel a Roma háza táján, ezúttal Francesco Angelini, Európa egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalkozója. Az újabb meseszerű fordulat ellenére, annyiban mindenképpen érdemes komolyan venni e hírt, hogy a Corriere máris interjút közölt az ősromanista üzletemberrel, aki az újság hasábjain keresztül is megerősítette érdeklődését a klub iránt, mint mondta régóta keresi már a módját, hogy valamilyen szinten részt vállaljon a klub irányításában, akár "pénzügyi segítség", akár a fele tulajdonrész megvásárlásával. Mint ígérte rövidesen konkrétumokról is be tud majd számolni, de egyenlőre időt kért tőle az egyesület, hogy átgondolják ajánlatát.

A bejelentés után néhány órával természetesen megjött Rosella a csapat honlapján kiadott hivatalos cáfolata is, de várjunk még e tranzakció leírásával, elképzelhető, hogy ezúttal nem csak az eladott újságok példányszámát és a részvények árát akarják néhányan feljebb tornázni.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr801108341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.05.07. 19:23:50

Reménykedjünk, mást úgysem tehetünk.

Szaki44 2009.05.07. 20:40:14

Egyre jobb és jobb és rosella cáfol... adná az ég. Szimpatikus tag

oleandro 2009.05.07. 23:42:30

Á. Ha Rozi szívesen fogadná a "segítséget", akkor nem egyből egy sajtóközleménnykt adna ki, hanem inkább kapcsolatba lépne az érdeklődővel. De Rozi minden ilyen szándékot helyből ellenséges felvásárlási kisérletnek tekint.
Amúgy egy ilyen befektető lehet minden romanista álma - de attól félek az is marad.

Asidotus 2009.05.08. 12:03:20

Egy pillanatra megállt bennem a szívverés, hogy az Agnelli család...
pedig jó lenne az olasz focinak egy tőkeerős, önzetlen mecénás.

oleandro 2009.05.08. 12:21:23

Ma megerősítette Angelini, hogy a bankján keresztül tett lépésket, Rozival valóban nem lépett kapcsolatba. És ő is úgy értékeli, hogy ezek után a közös tulajdon nem nagyon lehetséges, és inkább az egészet akarja megszerezni.

Calogero 2009.05.08. 12:41:40

Ez talán az utóbbi évek legjobb híre tőkebevonás, felvásárlás szempontjából. Sorosnál nagyon örültem, hogy nem jött, mert biztos voltam benne, hogy szétszedte volna a klubot, ő semmit nem csinál érdek nélkül és ált elég rövid távon szeret profitálni az ügyleteiből. Flickék nem lettek volna rosszak, de egy tehetős olasz befektető, aki ráadásul Roma kötődésű, a lehető legjobb megoldás lenne. Én egyébként örülnék, ha Sensiék is maradnának 50%-os arányban, mert legalább a mostani szint megtartására nekem ők garanciát jelentenek + ne feledjük el, hogyha anno nem veszik át a csapatot, akkor úgy becsődölt volna, hogy most a Serie C-ben nézegethetnénk hétvégenként. Persze, ha most már a fele tulajdonrész eladása sem tetszene Rosellának, akkor jöhet Angelini, de csak ha felvillant valami garanciát is a jövőre nézve

Szaki44 2009.05.08. 14:08:22

Nem fog rozi az egész klubtól megválni...tl hataloméhes ahhoz.