A folytatásról

 Sziasztok, mint látjátok az oldal néhány napja már nem frissül, ami sajnos úgy tűnik egyelőre, hogy a közeli jövőben így is marad. Az ok egyszerű, nem áll jelenleg annyi szabadidő a rendelkezésemre, hogy egyedül tovább vigyem az egész blogot olyan minőségben, ahogyan azt szeretném, elhanyagolva, össze-vissza frissítgetve pedig nem látom sok értelmét A folytatás nincs kizárva, ha valami konkrétum felmerül, azt egyből közzé teszem, ezért aztán nem is búcsúzom, csak annyit mondok azoknak, akik esetleg szívesen olvasnák még az olasz focival kapcsolatos írásaimat, hogy ezt jelenleg is megtehetik ezen a honlapon, ahol az első két cikkem most jelent meg, amit itt és itt találtok.

Köszönet mindenkinek, aki idáig olvasott, még nagyobb köszönet azoknak, akik hozzá is szólogattak a feldobott témákhoz, plusz egy extra grazie Mbembának, Poppnak, Unimucknak és természetesen a Blog.hu-nak és az Index-nek a sok-sok segítségért, illetve, hogy egyáltalán lehetővé tették az oldal működését.

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr921123147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.05.15. 18:20:38

Sajnálatos. Nagyon jó kis bolg (volt) ez.

Unimuck 2009.05.15. 19:46:18

Vannak tervek, ne csüggedjetek :) De addig is, olvassuk élvezettek Calogero írásait továbbra is a calcio.hu-n.

Calogero 2009.05.16. 00:16:10

@Unimuck: na ez már az a hangnem, amitől világ életemben rázott a hideg, tudod, á'la "minden jót" :-)

Mbemba és Popp köszi mégegyszer, a szüret.blog.hu meg tényleg jó ötlet, remélem bejön majd

Asidotus 2009.05.16. 00:38:31

Ne tedd ezt velünk!!!
Az Internet legjobb oldala volt! (Viccen kívül!)
Komoly szívfájdalmam volt, hogy spanyol focival kapcsolatosan nem találtam egy (fele) ilyen jó oldalt sem...