A magából kikelt Laurentiis ultimátumot adott Donadoninak

 Csapata szerdai milánói vergődését látva kikelt magából Aurelio De Laurentiis a Napoli presidentéje és éles szavakkal támadt a csapat vezetőedzőjének és igazgatójának, magyarázatot követelve többek között arra az égető kérdésére, miszerint mi az Istenre költöttek ők ketten több, mint 50 millió eurót nyáron a csapat erősítésére szánt keretből.

A tulajdonos a Corriere della Sera információi szerint ma a klub edzőközpontjába repül, ahol alapos fejmosás vár mind a játékosokra, mind a csapatot irányító vezetőkre, s a legfrisebb hírek szerint a vezetőedző Roberto Donadonival szemben annyira elfogyott az elnök türelme, hogy a korábbi olasz szövetségi kapitánynak mindössze két mérkőzése maradt, hogy meggyőzze képességeiről a feldúlt presidentét. A hírek szerint amennyiben a soron következő két találkozón (Siena otthon, Roma idegenben) a csapat nem produkál valami Laurentiis számára is elfogadható produkciót, Donadoni veheti kalapját és új együttes után nézhet.

Az olasz sajtó pedig valószínüsítve ennek bekövetkeztét máris találgatásokba kezdett a Napoli leendő edzőjének személyéről, s a legvalószínűbb forgatókönyv szerint a lazio nyáron menesztett edzője, Delio Rossi a déli kispad legesélyesebb várományosa.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr931406156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ulver 2009.09.25. 17:04:53

Remélem nem pont a Roma meccs előtt fogják kirúgni Donadonit. Az új edző néha csodákat művel motiváció terén.
Egyébként tényleg ritka szar a Napoli és érthetetlen, hogy miért.

leornardo vagy donadoni, donadoni vagy leornardo

Unimuck 2009.09.25. 22:07:47

Jogos az elnök felháborodása, az inter olyan könnyedén verte a Napolit, mintha egy potenciális kiesőjelölttel játszott volna.