Mourinho; ez minden, amit tudsz, United?

 José Mourinho mindig is a meglepetések embere volt, általában mindig az ellenkezőjét kapjuk tőle, mint amire számítanánk, most sem történt ez másképp.

Gondolhattuk, hogy a portugál, egész vasárnapját azzal töltötte, hogy szobáját magára zárva próbálja megfejteni a szombat esti kudarc okait, ehelyett ugyan már, mit neki a csúfos 1-1 a Cagliari ellen, vasárnap repülőre ült, Manchesterbe repült, hogy megnézze csapata leendő BL ellenfelét egy angol csúcsrangadón és bár a MU tök simán győzött, Mourinho cseppet sem volt elragadtatva.

Hiába az öldöklő iram, a 3-0-ás hazai diadal, José nem látott mást, mint egy átlagos meccset, a Manchester meg ugyan könnyedén hozta a szuperderbyt, de a portugál szerint ez csapata ellen nagyon kevés lesz.

Hogy mennyire lesz igaza az Inter edzőjének azt pár hét múlva meglátjuk, egy azonban biztos, ha a statisztikát nézzük Fergusson tökéletesen esélytelen Mourinho bármelyik meglévő vagy jövőbeni csapata ellen.

A portugálhoz és az Interhez kötődő hétfői hír még, hogy Balotelli úgy tűnik hosszabb távon berendezkedhet a tartalékcsapatban, hiszen edzője továbbra is elégedetlen az edzésen mutatott teljesítményével és mentalitásával.

A 18 éves tehetség managere közölte Mourinhoval, hogy ez esetben Mario szeretne az idény további részében kölcsönben máshol szerepelni, amire a portugál edző annyit mondott, majd meglátja Balotelli az átigazolási szezon lezárta után, hogy hova engedtem el kölcsönbe, a tartalékbajnoság idegenbeli találkozóin túl nem utazhat sehova! Amíg nem változtat az edzésmunkáján esélye sincs a felnőtt kerethez csatlakozni, távozni pedig nem távozhat.

Hát, ha van játékos, aki ezek után visszasírja Mancinit, azt hiszem Balotelli az.

Címkék: inter mourinho 

A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr29873450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.