Hangolás a Derby della Madonninára

Már csak néhány nap választ el minket a hétvégi városi csúcsrangadótól, ami egyébként is kiemelt figyelmet érdemelne, de így, hogy a kék-feketék az első, míg Ancelottiék a harmadik helyen állnak a tabellán, még jobban illik fókuszálni ezen összecsapásra.

Egyből egy jó hír a diavolókért szorítók számára, a világ talán legjobb hátvédje, Alessandro Nesta, több hónapnyi sérülés és külföldi kezelés után Januárban újra edzésbe állt és úgy tűnik olyannyira maga mögött tudhatja az utóbbi hónapok gyötrelmeit, hogy jó eséllyel kijelenthetjük, akár már a kezdőcsapatban is helyet kaphat a hétvégi derbyn.

 

Rossz hír is akad azonban a Milanistáknak, hiszen Kaká megsérült a hétvégi, Reggina elleni mérkőzésen és a brazil két hetet lesz kénytelen kihagyni, így ő biztosan nem erősítheti majd a Milan keretét e Scudettóért vívott összecsapáson.

A nerazzurrik neve inkább a nyári átigazolások kapcsán merült fel a napokban, Mourinhóék állítólag készek jelentősebb összeget szánni Samuel Eto'o megszerzésére. Hogy ez jelenti-e valamelyik támadó távozását, azt egyenlőre nem tudni, de valószinüleg a Cruz, Crespo, Obinna hármasból fog majd legalább egytől megválni Moretti csapata.

Szintén átigazolási hír, hogy a kék-fekete klub harcba szállt a Standard Liege 20 éves védekező középpályásáért Axel Witserért, akiért kitűnő hangolásként egy másik, ezúttal BL rangadóra, a Manchester Uniteddel kell majd megkűzdenie.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr100932179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hufnagel István 2009.02.09. 14:11:24

Hát, az a paradox helyzet, hogy én nem az Intertől félek, hanem a kisebb csapatoktól. Juventus-meccs kivételével, nem kaptunk ki nagy ranadón. (Lazio, Roma, Inter, Juve, Fiorentina)

Calogero 2009.02.09. 14:44:07

Hát remélem most sem fogtok! Kaká sérülésébe meg az a jó, hogy legalább lesz helye a pályán Ronaldinhónak, talán varázsol végre valami nagyot