Trezeguet Ribery szerződtetését követeli és vissza a helyét a kezdőcsapatban

David Trezueguet visszatért. A csatár, mint tudjuk az Udinese ellen mérkőzésen újra pályára lépett csapatában és ugyan nyilván kellett néhány nap, hogy újra formába lendüljön, immáron újra a régi, s ezt nemcsak mutatott játéka, hanem nyilatkozata is egyértelművé teszi.

 A csatár a Corriere dello Sportnak, valamint az Ansa.it-nek nyilatkozva két fontos óhajt intézett az Öreg Hölgy vezetősége felé, egyrészről beszélt a csatár Nedved szezonvégi pótlásáról, illetve saját maga csapaton belül betöltött szerepéről.

A francia úgy érzi, Nedved pótlására mindenképpen egy világklasszist kellene csapatának szerződtetnie és szerinte e tekintetben egyes egyedül honfitársa Franck Ribery jöhetne szóba, ismerve a játékos képességeit, talán nem is tekinthetők túlzásnak David szavai. Más kérdés, hogy ez esetben nagyon komolyan a zsebébe kellen nyúlnia a Zebráknak, mert bár bajor részről már korábban kijelentették, hogy ők nem állnának a francia távozásának útjába, amennyiben tényleg szeretne a játékos nyáron klubot váltani, azonban ennek meg is kérnék az árát, ami valószinüleg 30-40 millió euro körül mozogna.

A másik téma, melyet a csatár érintett az saját maga kezdőcsapatba követelése volt, mint mondta; elég keményen dolgozott ahhoz az utóbbi napokban, hogy lehetőséget kapjon a pályára kifutó kezdő tizenegyben. A támadót nem érdekli kivel az oldalán, de mindenképpen bizonyítani szeretné, hogy újra itt van, a régi formájában és a tőle megszokott gólérzékenységével kész kisegíteni csapatát az utóbbi hetek kisebb hullámvölgyéből.



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr21940975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.