Cucchiaio szépségverseny

 Zlatan Ibrahimovic úgy tűnik mostmár minden hétvégén meglep minket egy fantasztikus találatattal, ezúttal a Reggina elleni pazar cucchiaiója érdemel külön említést. E gyönyörű góllal mondhatni e téren is csúcsokat döntöget, de lássuk mely hasonló találatok azok, amik e góllal vetekedhetnek. Íme néhány esélyes még Itáliából, a videók után szavazással;

1. Francesco Totti - Inter

Tottinak annyi hasonló mód szerzett gólja van, hogy külön összeállítások hada kering róla a neten és mi sem tehetjük meg, hogy csak egy találattal szerepel a listán, így egyből három góljával is érintett az ötös válogatásunkban. Elsőként az Inter ellen szerzett emelését választottuk, melyet látva Carlo Zampa a Roma saját kommentátora csak annyit üvöltött; egy gól melytől végre kisüt Milánóban a nap, egy gól, melytől még Spalletti haja is kinő.

2. Ezequiel Lavezzi

 Lavezzi gyönyörű gólja szintén a Giuseppe Meazzába kalauzol el minket, egy nagyszerű támadást koronáz meg az argentín e gyönyörű találattal.

3. Francesco Totti - Lazio

Cucchiaio az ősi ellenség elleni derbyn, mely ráadásul az ötödik gól aznap este, mely az ellen hálójába kerül? Ha Totti ezután a meccs után visszavonul, azt is mindenki megértő mosollyal fogadta volna.

4. Zlatan Ibrahimovic

Múlt vasárnap a valaha látott egyik legszebb szabadrúgás góllal, most vasárnap pedig az egyik legszebb emeléssel kápráztatott el minket az Inter csatár fenoménja, kiváncsian várjuk a jövő hetet, mivel rukkol vajon újra elő a svéd óriás.

5. Totti - Hollandia

Egy tizenegyes hasonlóképp való értékesítése még nem biztos, hogy joggal pályázhatna egy helyre a legszebbek rangsorában, de ha történetesen ez a büntető az Európa Bajnokság elődöntőjének tizenegyes párbaján, a legnagyobb izgalmak között születik, ahol szinte a teljes találkozót és hosszabbítását emberhátrányban játszó Squadra Azzurra mennybe vagy pokolba menetele a tét, hát talán így mégis megfontolandó a legszebbek között való említése.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr311019919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.03.23. 14:33:47

Jaj az a Totti tizenegyes és ahogy mutogat utána Zoff, körül-belül azt, hogy "te, te a nénikéd idegeivel szórakozzál".