Vucinic : a következő a sorban?

 Az Inter mellett a Barcelona is feliratkozott a Vucinic kegyeit kereső csapatok listájára, így a Rómának igen csak össze kell kapnia magát, ha szeretné jövőre is soraiban tudni a kitűnő montenegrói játékost. A nerazzurrik már régóta szemeznek a bordó-sárgák támadójával, de miután napvilágot látott Mourinho abbéli szándéka, hogy nyártól Eto'oval erősítené meg csapatát, a katalánok is gondolkodóba estek, hogy nem is lenne olyan rossz gondolat a lassan 30 éves kameruni eligazolásának engedélyezése, amennyiben egy hasonló kvalitású, de fiatalabb sztárral tudnák helyettesíteni az afrikai gólzsákot és jött képbe Mirko Vucinic szerződtetésének ötlete.

Római részről a képlet már ismert, adott egy kitűnő kvalitásokkal rendelkező játékos, szóba került a szerződéshosszabbításának ötlete, a megegyezés egyre inkább húzódik, lassan pedig közeledik a nyári átigazolási szezon...

Vajon Vucinic lesz a következő a Chivu, Cassano és Mancini által megkezdett sorban? Vagy csak a montenegrói és ügynöke e nagy nevek bedobásával igyekszik feljebb srófolni a játékos kialkudható fizetését?

Izgalmas hetek, hónapok elé néznek a romanisták ismét, nyilván "legnagyobb örömükre".



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr351042215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.04.02. 19:51:08

Én nagyon szeretem Vucsit, de semmiképpen nem akkora gólszaró, mint Eto. Szerintem ha jó lóvét tudunk érte akasztani akkor, el is adhatjuk, mert bizhtos tudunk hozni olcsóbbért egy hasonlóan jó kvalitású spílert.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.04.02. 22:04:27

Valahogy vele kapcsolatosan az az érzésem, hogy folyamatosan egyre jobb, vagyis ő lehetne még jobb, és lesz is még jobb!
Meg a kulcskérdés szerintem megint az, hogy meglesz a BL vagy sem. Ha nem, akkor nem csak ő áll odébb!
Vagy, pontosabban, nem csak őt adják el.

Asidotus 2009.04.03. 15:42:19

Tudja a csoda. Nem gondolnám most, hogy Vucsinics a Barcelonába való lenne, szerintem nem akkora klasszis. Persze, lehet hogy az, csak éppen a farkasok csapatában, ahol nem Xavik, Messik és Iniesták osztják a labdát, nem derül ki, vagy épp az is lehet, hogy Eto'o nem is olyan jó, épp az említett urak miatt kap sok jó labdát.

Calogero 2009.04.03. 15:53:41

Hát fene tudja, szerintem nagy klasszis a srác, a nagy csapatok ellen, szinte mindig hatalmasat villan. Persze, ha kapna érte a Roma legalább 30 milliót, én sem bánnám annyira, ha elvinnék, bár ezezk a pénzek valahogy soha nem kerülnek vissza a csapatba..

Calogero 2009.04.03. 20:32:10

Hozzácsaptam a végéhez két idézőjelet egyik kedvenc honlapom fórumozójának hatására, elkerülendő a félreértések legkisebb lehetőségét is. Reméljük nem lesz újabb Cassanata..!