Bizarr sztriptíz olasz módra

 "Nem vagytok méltóak a csapat mezének viselésére, vetkőzzetek!" - ilyen és ehhez hasonló mondatok hangoztak el a Juve Stabia szurkolóinak szájából csapatuk legutóbbi, Pistoiese elleni idegenbeli vereségét követően, miután többen közülük úgy döntöttek bevárják a csapat buszát, hangot adva elégedetlenségüknek. A játékosok közül jó páran könnyek között tettek eleget a felbőszült szurkolók követelésének és bár néhányan próbáltak kiegyezni a szurkolókkal bocsánatukért esedezve, a tifosik részéről süket fülekre találtak, így kénytelenek voltak a legtöbben mindössze egy szál alsógatyában megtenni a hazáig vezető utat.

Az ultrákat egyébként a csapat idei borzalmas szereplése bőszítette fel annyira, hogy ilyen radikális lépésre szánják el magukat, a "darazsak" ugyanis a Serie C1 utolsó helyezettjeként azt a szégyent kockáztatják, hogy jövőre még egy osztállyal lejjebb zuhanva "öregbítsék" a város -sport szempontból- igencsak megtépázott hírnevét, holott keretükben több, korábban a Serie A-t megjárt játékos is található, így joggal feltételezhető, hogy nem a keret minősége, hanem a futballisták hozzáállása eredményezi e botrányos produkciót.

A szurkolók fellépésének hatásait egyenlőre még nem ismerjük, de amennyiben a következő fordulóban a pályát felszántva hozza a három pontot Castelammare di Stabia együttese, úgy javasoljuk a hazai NB1-ben sokat szenvedett szurkolóknak is e módszer adoptálását egy-egy lélektelen produkciót követően, mi pedig online áruházzá alakulva dörzsüljük majd tenyerüket a hetente beérkező több száz mez értékesítése (vagy inkább újjáhasznosítása) láttán.

És, hogy senki ne ítélje el a Juve Stabia szurkolóit, íme egy gyöngyszem annak érzékeltetésére milyen gólok után kellett idén szégyenkezniük a kék-sárga tifosiknak;



A bejegyzés trackback címe:

https://daje.blog.hu/api/trackback/id/tr461038540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.